Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

Grupi SUNGRAF zotëronte më shumë se 20 vjet eksperienca të prodhimit të materialeve grafiti dhe karboni. Në vitin 2008, ne morëm zyrtarisht kualifikimet e importit dhe eksportit. Fabrika ndodhet në Qingdao, Kinë, ku është e pasur me burime grafiti dhe afër portit Qingdao. shumë i përshtatshëm për transportin hekurudhor dhe detar.
Aktualisht.SUNGRAF Group ka në pronësi 3 markat kryesore të famshme në Kinë dhe mbulon një sipërfaqe prej 133,200 metrash katrorë dhe ka disa dhoma më të mëdha të prodhimit të grafitit, një linjë grafiti me pastërti të lartë, një linjë prodhimi të grafitit të zgjerueshme, dy linja pluhuri grafiti ultra të imët, pesë linjat e grafitit me karbon të lartë, kapaciteti vjetor i prodhimit është më shumë se 60000 ton.

Produktet tona përfshinin grafit flake, pluhur grafit ultra të imët, grafit të zgjerueshëm, grafit amorf, grafit sintetik, gjithashtu ne ofruam lloje të ndryshme të koksit të naftës të grafitizuar, rikarburues me azot të ulët, elektroda grafiti. Të gjitha ato u përdorën gjerësisht në fushën e zjarrdurimit. industria e materialeve, industria e materialeve të fërkimit, prodhimi i çelikut, shkritore, kimike dhe bateri.
SUNGRAF ka shumë të drejta pronësore të pronësisë intelektuale dhe aftësi gjithëpërfshirëse të kërkimit dhe zhvillimit të produktit, dhe kryen në mënyrë rigoroze Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë ISO9001:2008. Produktet tona të kualifikuara dhe menaxhimi i besueshëm kanë tërhequr gjithnjë e më shumë klientë. Me përjashtim të përmbushjes së kërkesës së pjesshme të vendit, deri më tani ne kemi furnizuar drejtpërdrejt konkurrues produkte në Japoni, Kore, SHBA, Evropë, Azinë Juglindore, Tajvan etj.
Ne, bazuar në kredinë, forcën dhe cilësinë e produktit, jemi të përkushtuar për të qenë partneri juaj më i kënaqur. Mirësevini ngrohtësisht në kompaninë tonë!

Rrjeti i tregut

baner E re

Me globalizimin e strategjisë së tregut, sistemit të marketingut të bazuar në informacion, treg me efikasitet të lartë dhe të saktë. Kompania SUNGRAF ka marrë gjithmonë iniciativën për të komunikuar me klientët me përgjigje të dëgjuara, të ripaguara, më pas të ofrojë shërbime me vlerë të shtuar për klientët.

+
Po Përvoja
Zona
%
Cilësia

Përgjegjësi e korporatës

SUNGRAF zhvillohet me një ritëm të qëndrueshëm në fushën e industrisë së grafitit dhe karbonit, e cila vjen nga përgjegjësitë e saj.SUNGRAF është përgjegjës për shoqërinë, punonjësit dhe klientët, dhe realizon zhvillimin e qëndrueshëm të ndërmarrjes!

p (1)
p (2)
p (3)
p (4)
p (5)

Përgjegjësia ndaj klientëve:

Ne i përmbahemi parimit "klienti i pari dhe shërbimi në radhë të parë", përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte dhe shërbime të gjithanshme, të personalizuara dhe profesionale dhe të ruajmë besimin dhe besnikërinë e klientëve me produkte dhe shërbime me cilësi të lartë.

Përgjegjësitë ndaj punonjësve:

SUNGRAF i kushton rëndësi mësimit dhe promovimit të punonjësve dhe mbrojtjes së shëndetit dhe mirëqenies.Ne u ofrojmë punonjësve një mjedis dhe atmosferë të shëndetshme pune, në mënyrë që punonjësit të shpërblehen në SUNGRAF dhe të përmirësojnë vazhdimisht cilësinë e jetës së tyre.

Pergjegjesi sociale:

Si një kompani ambicioze, SUNGRAF ka përmbushur gjithmonë detyrimet e saj ndaj shoqërisë dhe është e përkushtuar të kontribuojë në rritjen ekonomike dhe zhvillimin social të Kinës.

Fabrika jonë

fa (1)
fa (2)
fa (3)
fa (4)
fa (5)

Me zhvillimin e makinave elektrike globale, kërkesat e tregut për bateritë e energjisë janë rritur shumë.Sungraf u shndërrua gradualisht në një kompani të re të energjisë nga një ndërmarrje tradicionale e shitjes së lëndëve të para.Në fund të vitit 2021, SUNGRAF investoi në krijimin e një baze negative të prodhimit të materialeve të baterive litium-jon, dhe produktet e saj janë kryesisht materiale negative grafit artificial të nivelit të lartë dhe materiale negative grafit natyral.Më poshtë është një shfaqje e disa pajisjeve të prodhimit

Marka e ndërmarrjes

"SUNGRAF"

"Sun" do të thotë diell

"Grap" do të thotë industria e grafitit

Kombinimi organik i diellit dhe Graf

Simbolizon SUNGRAF

Shkëlqen si dielli në industrinë e grafitit dhe refraktarit

Kombinimi organik i diellit dhe Graf

Ky është SUNGRAF

Strategjia e ndërkombëtarizimit

Tregu global

Portretizimi i gjallë

Kombinimi organik i diellit dhe Graf

Simbolizon SUNGRAF

"Bashkohuni sinqerisht dhe punoni shumë"

Një grup shpirtëror pionier dhe inovativ me një stil të vetëm

Ekspozita

ekspozitë (4)
ekspozitë (3)
ekspozitë (2)
ekspozitë (1)

Certifikata

Certifikata (4)
Certifikata (3)
Certifikata (2)
Certifikata (1)