Produkte të njohura

Me një shumëllojshmëri produktesh, ne kemi qenë të përkushtuar t'ju ofrojmë produkte me cilësi më të mirë
 • grafit flake

  grafit flake

  Grafit i zgjerueshëm i markës SUNGRAF me likuiditet të mirë dhe shkallë të lartë të zgjerimit Pa halogjen, pa metale të rënda...
 • Grafit i zgjerueshëm

  Grafit i zgjerueshëm

  Grafit i zgjerueshëm i markës SUNGRAF me likuiditet të mirë dhe shkallë të lartë të zgjerimit Pa halogjen, pa metale të rënda...
 • Elektroda grafiti UHP

  Elektroda grafiti UHP

  Garancia 100% përmban koks gjilpërash Norma të ulëta të konsumit Përdorimi i furrave me hark elektrik dhe furrës me hark elektrik...
 • Rruaza grafiti EPS

  Rruaza grafiti EPS

  Grafit i zgjerueshëm i markës SUNGRAF me likuiditet të mirë dhe shkallë të lartë të zgjerimit Pa halogjen, pa metale të rënda...

Aplikimi i produktit

Produktet tona mund të nxjerrin në pah karakteristikat e tij në të gjitha industritë
 • Industria Metalurgjike
 • industria elektronike
 • Industria e ngadalësimit të flakës
 • Industria e baterive
 • Industria e automobilave
 • Industria e mekanikës
 • Industria e telefonisë celulare
 • Industria e ngadalësimit të flakës
 • w
  Grafiti dhe materialet e tjera të papastërtive mund të përdoren si karburizues në industrinë e prodhimit të çelikut.Karburizimi përdor një gamë të gjerë materialesh karbonike, duke përfshirë bojën, koksin e naftës, koksin metalurgjik dhe grafitin natyror.Në botë, grafiti i karburatorit të çelikut është ende një nga përdorimet kryesore të grafitit prej balte. Grafiti dhe grafiti i koksit të naftës mund të përdoren si karburizues në industrinë e prodhimit të çelikut.Karburizimi përdor një gamë të gjerë materialesh karbonike, duke përfshirë bojën, koksin e naftës, koksin metalurgjik dhe grafitin natyror.Në botë, grafiti i karburatorit të çelikut është ende një nga përdorimet kryesore të grafitit prej balte.
 • ci
  Grafiti përdoret gjerësisht në industrinë elektrike si elektrodë, furçë, shufër karboni, tub karboni, elektrodë pozitive të ndreqësit të merkurit, copë litari grafiti, pjesë telefonike, veshja e tubit televiziv etj.Elektroda grafit është më e përdorur gjerësisht në shkrirjen e çelikut të ndryshme aliazh, aliazh hekuri, do të përdorë një numër të madh të elektrodës grafit.Grafiti i përdorur në industrinë elektrike, përgjithësisht kërkesat për madhësinë e grimcave dhe klasën janë veçanërisht të larta.
 • fi
  Grafiti i zgjerueshëm i SUNGRAF-it përdoret gjerësisht në industrinë e ngadalësimit të flakës. Prodhohet nga trajtimi kimik i grafitit cilësor me flakë, grafiti i zgjerueshëm arrin një vëllim të shtuar kur ekspozohet ndaj ngrohjes së shpejtë dhe intensive.Materiali që rezulton mund të rikompresohet në një fletë fleksibël, të fortë dhe rezistente ndaj nxehtësisë dhe kimikateve me një shkallë të lartë integriteti koheziv.Grafiti i zgjerueshëm përdoret gjithashtu si një retardant aktiv, që formon karbon në polimere jo strukturore dhe në veshje.
 • bi
  Bateria e joneve të litiumit është një sistem baterie dytësore në të cilin dy përbërës të ndryshëm të ngulitur litium që mund të futen dhe hiqen në mënyrë të kthyeshme nga jonet e litiumit përdoren përkatësisht si elektrodë pozitive dhe elektrodë negative.Gjatë karikimit, jonet e litiumit hiqen nga elektroda pozitive dhe futen në elektrodën negative përmes elektrolitit dhe diafragmës.Në një shkarkim, nga ana tjetër, jonet e litiumit shkëputen nga elektroda negative, kalojnë përmes elektrolitit dhe diafragmës dhe futen në elektrodën pozitive.Anoda e baterisë së litium-jonit është bërë duke përzier lëndën aktive të anodës, lidhësin dhe aditivin për të bërë ngjitësin e pastës të lyer në mënyrë të barabartë në të dy anët e fletës së bakrit, pas tharjes dhe rrotullimit.
 • si
  Grafiti natyror dhe grafiti sintetik janë të përshtatshëm për të gjitha llojet e prodhimit të materialeve të fërkimit, materiali i fërkimit përdoret për prodhimin e pjesëve të transmetimit dhe frenimit të pajisjeve mekanike, materiali i fërkimit mbështetet në veprimin e fërkimit për të kryer funksionin e frenimit dhe transmetimit të materialeve përbërëse, materiali i fërkimit, grafit i veçantë pluhuri është një lloj përgatitjeje e materialit të fërkimit, është një pluhur grafiti me lubrifikim dhe rezistencë ndaj konsumit, Materiali i fërkimit, pluhur dhe rrëshirë grafiti i veçantë, gome, përpunimi i përbërë me fibra të përforcuar, materiali i fërkimit është një material i përbërë, materiali fërkues, pluhuri i veçantë i grafitit mund të luajë Roli i rezistencës ndaj konsumit, rezistenca ndaj temperaturës së lartë, përçueshmëria e nxehtësisë, lubrifikimi etj.
 • ri
  Grafiti përdoret shpesh si lubrifikant në industrinë e makinerive.Vaji lubrifikues shpesh nuk mund të përdoret në kushte me shpejtësi të lartë, temperaturë të lartë, presion të lartë dhe grafiti mund të jetë në një temperaturë 200℃ deri në 2000℃ dhe gjithashtu me një shpejtësi të lartë rrëshqitëse (LOOM / s) pa punë vaji lubrifikues.Shumë nga transporti i mediumit gërryes, disa pajisje, janë përgjithësisht të përdorura gjerësisht materiale grafiti të bëra nga unaza pistoni, vula dhe kushineta, ato funksionojnë, nuk kanë nevojë të shtojnë vaj lubrifikues, grafiti është gjithashtu një lubrifikant i mirë për shumë përpunime metalike (vizatim teli, tërheqja e tubit).
 • ss
  Fleta e grafitit përçues termik është një material i ri përçues termik, i cili përçon nxehtësinë në mënyrë të barabartë në dy drejtime, duke mbrojtur burimin e nxehtësisë dhe përbërësit, ndërsa përmirëson performancën e produkteve elektronike të konsumit.Kombinimi unik i përçueshmërisë termike e bën grafitin termik një zgjedhje materiale të jashtëzakonshme për zgjidhjet e menaxhimit termik.Fleta e grafitit përçuese termike ka përçueshmëri termike ultra të lartë në rangun prej 150-1500 W/MK në plan.
 • e
  Tulla magnez-karbon u zhvillua me sukses si një nga zjarrduruesit magnez-karbon në mesin e viteve 1960, ;Tullat magnez-karbon janë përdorur gjerësisht në prodhimin e çelikut, kështu që është bërë një përdorim tradicional i grafitit.Tulla alumini-karbon si material zjarrdurues alumini-karbon përdoret kryesisht për derdhje të vazhdueshme, një mbulesë mbrojtëse për tubacionet vetëpozicionuese të rrafshët prej çeliku, grykë nënujore dhe fuçi shpërthimi të pusit të naftës, etj. Kavanoza e bërë nga grafiti dhe kazanë rezistente ndaj zjarrit dhe produkte të lidhura, të tilla si kana e zakonshme, shishja me qafë të lakuar, priza dhe hunda, ato kanë rezistencë të lartë ndaj zjarrit, zgjerim të ulët termik, procesi i shkrirjes së metaleve, nga infiltrimi dhe erozioni metalik është gjithashtu i qëndrueshëm, stabilitet i mirë i goditjes termike dhe përçueshmëri e shkëlqyer termike në temperaturë të lartë Pra, grafiti dhe produktet e tij të lidhura përdoren gjerësisht në procesin e shkrirjes direkte të metalit.
 • 06 +
  Fabrika jonë
 • 29 +
  Fabrika jonë
 • 16,180 +
  Ekspozita vjetore online
 • 52 +
  Shkëmbimi ndërkombëtar i artit
 • 360 +
  Përvoja e zhytjes panoramike

kush jemi ne

Produktet tona mund të nxjerrin në pah karakteristikat e tij në të gjitha industritë
 • Aftësia prodhuese

  Aftësia prodhuese

  Produktet përfshijnë grafit natyral flake, grafit të zgjeruar, grafit me pastërti të lartë, grafit me karbon të lartë, grafit sferik, grafit mikro pluhur, grafit artificial, agjent karburizues, etj. në të njëjtën kohë, është një ndërmarrje e prodhimit dhe shitjes së përpunimit të thellë të grafit natyral me flake, grafit i zgjeruar...
 • Aftësia prodhuese

  Aftësia prodhuese

  Produktet përfshijnë grafit natyral flake, grafit të zgjeruar, grafit me pastërti të lartë, grafit me karbon të lartë, grafit sferik, grafit mikro pluhur, grafit artificial, agjent karburizues, etj. në të njëjtën kohë, është një ndërmarrje e prodhimit dhe shitjes së përpunimit të thellë të grafit natyral me flake, grafit i zgjeruar...
 • Aftësia prodhuese

  Aftësia prodhuese

  Produktet përfshijnë grafit natyral flake, grafit të zgjeruar, grafit me pastërti të lartë, grafit me karbon të lartë, grafit sferik, grafit mikro pluhur, grafit artificial, agjent karburizues, etj. në të njëjtën kohë, është një ndërmarrje e prodhimit dhe shitjes së përpunimit të thellë të grafit natyral me flake, grafit i zgjeruar...

Përparësitë tona

Zgjidhje grafiti dhe karboni · Teknologjia · Inovacioni · Shërbimi · Përqendrimi

Lajmet e Ndërmarrjes

Mësoni për industrinë tonë dhe dinamikën e ndërmarrjes në kohë reale

Kërkim për Çmimtari

Që nga themelimi i saj, fabrika jonë ka zhvilluar produkte të klasit të parë botëror me respektimin e parimit të cilësisë së pari.Produktet tona kanë fituar reputacion të shkëlqyer në industri dhe besim të vlefshëm midis klientëve të rinj dhe të vjetër..