За нас

Профил на компанијата

Групацијата SUNGRAF поседуваше повеќе од 20 години искуство во производство на графитни и јаглеродни материјали. Во 2008 година, формално добивме квалификации за увоз и извоз. Фабриката се наоѓа во Кингдао, Кина, каде што е богата со графитни ресурси и блиску до пристаништето Кингдао. многу погодно и за транспорт на железница и море.
Во моментов.SUNGRAF Group поседува 3 главни познати брендови во Кина и зафаќа површина од 133.200 квадратни метри и има неколку поголеми простории за производство на графит, една линија за графит со висока чистота, една линија за производство на графит што може да се прошири, две линии за ултра фин графит во прав, пет линии со високо јаглероден графит, годишниот производствен капацитет е повеќе од 60000 тони.

Нашите производи вклучуваа снегулки графит, ултра-фин графит во прав, графит што може да се прошири, аморфен графит, синтетички графит, исто така, понудивме различен тип на графитизиран нафтен кокс, рекарбуризер со ниска содржина на азот, графитни електроди. Сите тие беа широко користени во областа на огноотпорни индустрија за материјали, индустрија за материјали за триење, производство на челик, леарница, хемиски и батерии.
SUNGRAF има многу сопственички права на интелектуална сопственост и сеопфатни способности за истражување и развој на производи, и строго го извршува системот за управување со квалитет ISO9001:2008. Нашите квалификувани производи и вредното управување привлекуваа се повеќе и повеќе клиенти. Освен задоволувањето на делумната домашна побарувачка, досега директно обезбедувавме конкурентни производи во Јапонија, Кореја, САД, Европа, Југоисточна Азија, Тајван итн.
Ние, врз основа на кредитот, силата и квалитетот на производот, сме посветени да бидеме вашиот најзадоволен партнер. Топло добредојдовте во нашата компанија!

Пазарна мрежа

банер Ново

Со глобализацијата на пазарната стратегија, системот за маркетинг базиран на информации, високо ефикасен и прецизен пазар. Компанијата SUNGRAF отсекогаш превземала иницијатива да комуницира со клиентите со слушнат, отплатен одговор, а потоа да обезбеди услуги со додадена вредност на клиентите.

+
Да искуства
Површина
%
Квалитет

Корпоративна одговорност

SUNGRAF се развива со стабилно темпо на полето на индустријата за графит и јаглерод, што произлегува од неговите одговорности.SUNGRAF е одговорен за општеството, вработените и клиентите и го реализира одржливиот развој на претпријатието!

стр (1)
стр (2)
стр (3)
стр (4)
стр (5)

Одговорност кон клиентите:

Ние се придржуваме до принципот „клиентот на прво место и услугата на прво место“, се стремиме да им обезбедиме на клиентите сеопфатни, персонализирани и професионални производи и услуги и ја одржуваме довербата и лојалноста на клиентите со производи и услуги со висок квалитет.

Одговорности кон вработените:

SUNGRAF придава значење на учењето и унапредувањето на вработените и заштитата на здравјето и благосостојбата.На вработените им обезбедуваме здрава работна средина и атмосфера, за да можат вработените да бидат наградени во SUNGRAF и континуирано да го подобруваат нивниот квалитет на живот.

Социјална одговорност:

Како амбициозна компанија, SUNGRAF отсекогаш ги исполнуваше своите обврски кон општеството и е посветена да придонесе за економскиот раст и социјалниот развој на Кина.

Нашата фабрика

фа (1)
фа (2)
фа (3)
фа (4)
фа (5)

Со развојот на глобалните електрични автомобили, побарувачката на пазарот за батерии за напојување значително се зголеми.Sungraf постепено се промени во нова енергетска компанија од едно традиционални претпријатија за продажба на суровини.На крајот на 2021 година, SUNGRAF инвестираше во воспоставување на база за производство на негативни литиум-јонски батерии, а неговите производи се главно висококвалитетни вештачки графитни негативни материјали и природни графитни негативни материјали.Следното е приказ на некоја производна опрема

Марка на претпријатие

„СУНГРАФ“

„Сонце“ значи сонце

„Грап“ е кратенка за индустријата за графит

Органска комбинација на сонце и Граф

Симболизирање на SUNGRAF

Сјае како сонце во графит и огноотпорна индустрија

Органска комбинација на сонце и Граф

Тоа е SUNGRAF

Стратегија за интернационализација

Глобален пазар

Живописно прикажување

Органска комбинација на сонце и Граф

Симболизирање на SUNGRAF

„Обединете се искрено и работете напорно“

Пионерска и иновативна група за духови со едно уредување

Изложба

изложба (4)
изложба (3)
изложба (2)
изложба (1)

Сертификат

Сертификат (4)
Сертификат (3)
Сертификат (2)
Сертификат (1)